Socialiniame tinkle mūsų jau daugiau nei 3 000!

3000-ąja „Gulbelės“ paskyros sekėja socialiniame tinkle „Facebook“ tapo Jurgita Kilikevičienė. Asmeniškai pasveikinome jubiliejinį sekėją ir padovanojome šviežutėlių „Gulbelės kepyklėlės“ gaminių krepšelį.

Malonus sutapimas, kad Jurgita visai neseniai įsidarbino didžiausioje „Gubelės“ krautuvių tinklo parduotuvėje „Gulbė“. Džiaugiamės, kad mūsų darbuotojai domisi socialinėmis įmonės aktualijomis, aktyviai seka naujienas, patikusiomis dalinas. Tikime, kad galimybė kasdien užčiuopti įmonės pulsą suteikia ne tik papildomos informacijos, bet ir stiprina bendruomeniškumo jausmą.

Ir ankščiau Jurgita dirbo „Gulbelės“ tinkle. Daugiau nei pusantrų metų: tai Griškabūdyje, tai Žvirgždaičiuose. Įsidarbino ten jau paauginusi 2 sūnus, be jokios prekybinės patirties, o dabar sugrįžo, po trumpos pertraukos, gavusi patrauklų pasiūlymą. Pardavėja-kasininkė kukliai šypsojosi, kad dar tik 3-čia pamaina, tačiau kolegės tikino, kad sekasi gerai. Didesnė parduotuvė, didesnė komanda, aiškiau, kokios kieno pareigos.

„Maloni, bendraujanti, sąžininga…“ – vardijo mažmenos regiono vadovė E. Butkevičiūtė naujai priimtos darbuotojos savybes ir tikino, kad malonu, kai dirbti grįžta žmogus, jau išmanantis tinklo specifiką. Patikimumą bei patirtį ir UAB „Gulbelė“ personalo vadybininkė M. Kaminskienė įvardijo kaip lemiančius faktorius ieškant darbuotojų. Ji džiaugiasi, kad darbuotojai pas mus mielai sugrįžta.

Mus sekti galite ne tik socialiniame tinkle „Facebook“, bet ir „Instagram“ – būkime kasdien kartu!

UAB „Gulbelė” informacija