„Gulbelė“ pristato autentiškų gaminių liniją

Didžiausias Šakių krašto krautuvių tinklas „Gulbelė“ tapo ne tik pardavėju, bet ir kūrėju. Rajono gyventojams jau yra siūlomi autentiški „Ragaučiaus“ prekės ženklo gaminiai, kurti derinant išsaugotas senolių tradicijas ir šiuolaikinių vartotojų lūkesčius. Pasak „Gulbelės“ vadovo Arūno Tarnausko, naujoji produktų linija padės mažiesiems ūkininkams pasiekti vartotojus, o pastariesiems suteiks progą įsigyti autentiškų, tačiau moderniai patiekiamų produktų.

60 „Gulbelės“ krautuvių tinklo vadovo teigimu, kuriant „Ragaučiaus“ liniją siekta ne tik puoselėti lietuviškas kulinarines tradicijas bei aktyviau bendradarbiauti su vietiniais gamintojais, bet ir parodyti pagarbą savam kraštui. Autentiškumą vertina ir vartotojai, aktyviai reikšdami norą asortimente matyti daugiau tokių produktų, kurių nėra kituose tinkluose.

„Vartotojų jau nebestebina galimybė bet kuriuo metų laiku įsigyti vaisių ar kokių kitų egzotiškesnių produktų. Įdomu, kad nepaisant to, ieškoma nuo seno mėgstamų gaminių. Tai, regis, paprasti, bet tuo pačiu ir ypatingi gaminiai, artimi kiekvienam lietuviui. Neabejojame, kad mūsų klientai netruks pamėgti „Ragaučiaus“ produktus. Savo ruožtu, ketiname ir toliau atsakingai plėsti šią liniją, į jos kūrimą įtraukiant dar daugiau mažųjų ūkininkų“, – tikina jis.

„Ragaučiaus“ gaminiai išsiskiria ypatingais receptais: išieškotais, išpuoselėtais ir pritaikytais šiandieninei rinkai. Naudojami tik patys svarbiausi ingredientai, vengiant dirbtinių priedų. Ypatingą skonį garantuoja ilgametė kepėjų bei ūkininkų patirtis. Linija startavo su raugintais kopūstais ir patikrintas receptas pateisino lūkesčius, tad netrukus buvo paleisti duonos gaminiai, krautuves jau pasiekė rauginti agurkai, netrukus planuojama pristatyti ir sausainius.

„Ieškodami gaminių „Ragaučiaus“ linijai nepamiršome ir savo kepyklos. Didžiuojamės galėdami naudoti beveik pusę amžiaus tobulinamus receptus. Turime darbuotojų, kurie su mumis jau daugiau nei 30 metų, todėl yra tikri savo srities ekspertai. Mums svarbu, kiek rankų darbo įdedama ruošiant gaminius, kad nors kiek arčiau būtume to, kiek pagarbos jausdavo ir kiek meilės atiduodavo kasdieniams produktams mūsų senoliai“, – pasakoja „Gulbelės“ vadovas.

A. Tarnauskas didžiuojasi puoselėjama partneryste su smulkiaisiais ūkininkais, kurių gaminami rauginti kopūstai ir agurkai garbingai papildė „Ragaučiaus“ produktų liniją.

„Šie gaminiai superkami iš vietinių ūkininkų. Tai originalūs receptai, perduodami iš kartos į kartą. Dabar šiais unikaliais gaminiais gali mėgautis ir viso mūsų tinklo pirkėjai. Tikimės artimoje ateityje jiems pristatyti dar daugiau autentiškos produkcijos“, – sako verslininkas.

„Ragaučiaus“ produktų liniją šiuo metu sudaro rauginti kopūstai su spanguolėmis, batonas, tradicinė, ajerų bei plikyta duonos, taip pat neseniai liniją papildė rauginti agurkai ir netrukus parduotuves pasieks arbatiniai sausainiai. Visi produktai gaminami su „Gulbele“ jau ilgus metus bendradarbiaujančių geriausių krašto kepėjų bei ūkininkų.

UAB „Gulbelė” informacija