Puoselėjame draugystę su jaunąja karta

Sausio 16 d. dalyvavome pirmajame Marijampolės profesinio rengimo centro organizuoto renginio „Tiesiai iš darbdavio lūpų…“ susitikime. Kartu su AB „FASA“ ir Gintarės siuvimo ateljė pristatėme darbo rinkos realijas.

UAB „Gulbelė“ personalo vadybininkė Milda Kaminskienė pasakojo apie įmonės veiklą, skirtingas veiklos sritis, įsidarbinimo galimybes, apie darbuotojams keliamus reikalavimus ir darbo užmokestį. Patys mokiniai turėjo ne maža klausimų į kuriuos buvo atsakyta.

Siuvimo ateljė vadovė Gintarė Kavaliauskienė dalyvavo siuvinių gamintojų mokymo programos pamokoje, kurioje kalbėjo apie šios specialybės perspektyvas darbo rinkoje.

AB „FASA“ kokybės vadovas Giedrius Jurgelevičius susitiko su kelių statybos ir priežiūros darbuotojo, melioracijos darbuotojo ir automobilių mechaniko mokymo programų mokiniais. Būsimi rinkos dalyviai sužinojo apie įsidarbinimo bei karjeros galimybes akcinėje bendrovėje, diskutavo ir dalinosi patirtimi.

Tikime, kad tokie susitikimai yra abipusiškai naudingi ir reikalingi. Džiaugiamės mokinių gausumu, jų susidomėjimu bei teigiamomis emocijomis.

UAB „Gulbelė” informacija