TAFFEL žaidimas GULBELĖS parduotuvėse!

TAFFEL žaidimo „GULBELĖ“ parduotuvėse „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” TAISYKLĖS

2018-01-12 iki 2018-02-12

  1. Žaidimą „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” organizuoja UAB „Margiris“ Vilniaus filialas, Kalvarijų g. 300, LT-08318 Vilnius. 
  2. Kas gali dalyvauti žaidime:
    1. Visi asmenys, nuolat gyvenantys Lietuvos Respublikoje, išskyrus žaidimo organizatoriaus UAB „Margiris“ Vilniaus filialas, UAB „Daisena“ bei prekybos centrų „Gulbelė“ darbuotojus bei jų šeimų narius.
  3. Žaidimo „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” eiga ir prizai:
    1. Žaidimas vyksta parduotuvėse „Gulbelė“ 2018-01-12 iki 2018-02-12.
    2. Žaidime dalyvauja visi TAFFEL produktai, esantys parduotuvių „Gulbelė“ asortimente.
    3. Žaidimo prizus gali laimėti tie dalyviai, kurie žaidimo laikotarpiu nusiperka vieno pirkimo metu bet kuriuos 1 TAFFEL produktą „Gulbelė“ parduotuvėse ir užsiregistruoja el. paštu laimek.taffel@gmail.com, atsiųsdami sekančią informaciją: kvito nr. (pagal kurį buvo pirktas bet kuris TAFFEL produktas), vardas, pavardė, telefono numeris, miestas.
    4. Žaidimo „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” prizų laimėtojai renkami sėkmės principu iš visų užsiregistravusių dalyvių, atsiuntusių pirkimo kvitų numerius nurodytu el. paštu.
    5. Žaidimo „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!”  prizai ir laimėtojų skelbimas:

PRIZAI – Bilietai į Žalgirio rungtynes Kauno Žalgirio arenoje

Bendras kiekis, vnt

Laimėtojų skelbimas

2018.02.01 Eurolyga Kauno „Žalgiris“ – Tel Avivo „Maccabi“

2 VIP ložėje ir 2 paprasti

2018.01.19

2018.02.09 Eurolyga Kauno „Žalgiris“ – Makvos srities „Khimki“

2 VIP ložėje ir 2 paprasti

2018.01.26

2018.03.01 Eurolyga Kauno „Žalgiris“ – Barselonos „FC Barcelona“

2 VIP ložėje ir 2 paprasti

2018.02.02

2018.03.04 LKL Kauno „Žalgiris“ – Alytaus „Dzūkija“

2 VIP ložėje ir 2 paprasti

2018.02.09

2018.03.09 Eurolyga Kauno „Žalgiris“ – Stambulo „Fenerbache“

2 VIP ložėje ir 2 paprasti

2018.02.16

  1. Visi laimėtojai skelbiami internetinėje svetainėje www.gulbele.lt Žaidimo dalyviai apie laimėjimą informuojami asmeniškai telefonu. Dalyviai gali registruoti neribotą pirkimo kvitų skaičių. Tą patį pirkimo kvitą galima registruoti tik vieną kartą.
  2. Žaidėjas turi išsaugoti registruotą pirkimo kvitą iki žaidimo pabaigos.
  1. Žaidimo „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” prizų atsiėmimas:
    1. UAB „Margiris“ Vilniaus filialas patvirtina, jog žaidimo dalyvių nurodyti asmens duomenys bus tvarkomi tik žaidimo organizatoriaus UAB „Margiris“ Vilniaus filialas konkursų, žaidimų ir akcijų organizavimo, laimėtojų nustatymo bei buhalterinės apskaitos, susijusios su laimėtojais, vedimo ir tiesioginės rinkodaros tikslais. Visais kitais, šiose taisyklėse nenumatytais atvejais, asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik LR teisės aktų numatyta tvarka.
    2. Registruodamasis dalyvis automatiškai išreiškia savo sutikimą, kad jo asmens duomenys būtų naudojami UAB „Gulbelė“ ir (ar) UAB „Margiris“ Vilniaus filialas tiesioginės rinkodaros tikslais. Informacija ir asmens duomenys, kuriuos Akcijos dalyviai pateikia dėl dalyvavimo Akcijoje, apibendrinami, tvarkomi ir saugomi pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų apsaugos įstatymų ir normatyvinių aktų reikalavimus.
    3. Už prizus, kurie įteikimo metu yra apmokestinami įstatymų nustatyta tvarka, mokesčius sumoka žaidimo organizatorius.
    4. Atsiimant prizus laimėtojas turi pateikti pirkimo kvito orginalą ir asmens identifikacinį dokumentą.
    5. Pirkimo kvito numeris turi būti tiksliai toks, kaip buvo registruotas žaidime, ant jo turi būti nurodyta pirkimo data ir bent 1 TAFFEL produkto pavadinimas. Pirkimo data turi sutapti su žaidimo laikotarpiu.
    6. Nustačius nesąžiningo žaidimo atvejus, dalyvio rezultatai yra anuliuojami, apie tai jam pranešus registracijos metu nurodytu telefonu arba elektroniniu paštu.
    7. Susisiekus asmeniškai su prizo laimėtoju, susitariama prizo atsiėmimo vieta ir data.
    8. Žaidimo organizatorius neatsako už neteisingų duomenų pateikimą žaidimo registracijos metu.
    9. Prizų laimėtojas sutinka ir suteikia teises UAB „Margiris“ Vilniaus filialas bei jo nuožiūra pasirinktiems asmenims viešai skelbti internete, prekybos vietose bei kitose žiniasklaidos priemonėse jų, kaip prizų laimėtojų, vardus bei pavardes, neribojant teritorijos ir laikotarpio.
    10. Laimėti prizai į piniginius laimėjimus nekeičiami.
    11. Žaidimo organizatorius turi teisę vienašališkai nutraukti žaidimo vykdymą dėl nenugalimos jėgos poveikio padarytų pažeidimų, apie tai nedelsiant paskelbęs internetinėje svetainėje www.gulbele.lt.
    12. Žaidimo dalyvis vadovaujasi žaidimo taisyklėmis, nurodytomis internetinėje svetainėje www.gulbele.lt. Šio žaidimo  taisyklės yra privalomos visiems žaidimo dalyviams. Organizatorius pasilieka teisę jas keisti žaidimo eigoje.
    13. Pastebėjus žaidimo „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” organizavimo netikslumus, įrodymai su išsamiai išdėstytais faktais pateikiami organizatoriui raštu ir siunčiami adresu: UAB „Margiris“ Vilniaus filialas, Kalvarijų g. 300, LT-08318 Vilnius arba elektroniniu paštu laimek.taffel@gmail.com.
  2. Papildoma informacija apie žaidimą „PIRK! REGISTRUOKIS! LAIMĖK!” teikiama telefonu (8 612) 13338, (I-V 9.00-17.00).