Įteikti metų įvertinimai

8-osios vakarą Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje vyko tradicinis Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų renginys. Artėjančiam Lietuvos šimtmečiui dedikuota šventė beveik trims šimtams verslo, valdžios, akademinės bendruomenės, socialinių partnerių atstovų priminė, kad istoriją kuriame šiandien. „Didžiuokimės ne tik praeitimi, bet ir dabartimi,“ – tokią žinią skelbė vakaro programa, pabrėždama dabartinės kartos atsakomybę kuriant šalies istoriją.

 

Susirinkusiuosius pagerbė Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis su žmona Irena, Seimo nariai Aušra Papirtienė ir Lauras Stacevičius, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, Kauno rajono meras Valerijus Makūnas su žmona Aurelija, Prienų rajono savivaldybės meras A. Vaicekauskas, etiketo žinovas Giedrius Drukteinis.

 

Metų įvertinimui skirtas iškilmingas vakaras prasidėjo sveikinimo kalbomis ir geriausiais linkėjimais plėstis. Kaip tikina rūmų atstovybės Šakiuose iniciatorius ir vadovas, „UAB „Gulbelė“ direktorius Arūnas Tarnauskas, pradedant 2017-uosius pasikeitusi KPPAR vadovybė jau daug nuveikė atnaujinant rūmus, tad skatinimai toliau sėkmingai plėtoti verslą, kurti naujas darbo vietas, ieškoti naujų rinkų ir verslo partnerių, glaudžiau bendradarbiauti su akademine bendruomene turėtų sėkmingai pildytis dėl jau pradėtų darbų. Pasak jo, nepriklausomai nuo to, verslas mažas, ar didelis, gyvybiškai svarbu bendrauti ir bendradarbiauti su aplinka, tad labai džiugina tai, jog šiemet rūmų narėmis tapo net 3 Šakių rajono įmonės: UAB „Vitremsta“, UAB „Mėsos guru“ ir IĮ „Šlepetija“.

 

A. Tarnauskas, kartu su dviem kolegomis, buvo tituluotas 2017-tų metų rūmų ambasadoriumi. Verslininkas džiaugiasi novatoriškais pokyčiais KPPAR bei galimybe tiek su savo verslu, tiek su idėjomis tiesiogiai pasiekti norinčius veikti kolegas. Pasak jo, toks profesinis bendravimas ne tik leidžia pajausti, kas vyksta verslo pasaulyje, bet ir kartu mokytis bei tobulėti, dalintis patirtimi. „Būtina atrasti save ir naudą sau. Niekas kitas to neatneš,“ – sako A. Tarnauskas.

 

Viena iš reikšmingiausių šimtmečio sukakčiai skirtų rūmų iniciatyvų bus Lietuvos verslo alėjos atidarymas 2018 metų pavasarį Kaune, o Šakiuose bus įgyvendintas Šakių atstovybės inicijuotas projektas įamžinti 1918 metų Vasario 16-osios akto signataro Jono Vailokaičio atminimą tėviškėje. Rūmų bendruomenė taip pat palaiko kauniečių pasiryžimą Vytį, Lietuvos valstybės, istorijos ir vienybės simbolį, pastatyti Kaune.

Nuotrauka „Kauno diena“

 

 

UAB „Gulbelė“ inf.