Padovanok savo artiemiesiems tai ko jiems reikia – video filmavimo akimirkos

Taigi, kaip ir žadėjome, kiek nuslūgus šventiniam šurmuliui, dalinamės „Gulbelės“ reklamos filmavimo akimirkomis ir dalyvių – šaunios Andrušaičių šeimos – įspūdžiais. Kalbiname idėjos iniciatorę mamytę Deimantę:

Kaip gimė idėja dalyvauti? Kas buvo entuziastingiausi jos palaikytojai?

Pasiūlymą pamačiau „Gulbelės“ facebook’e. Su vyresniąja dukra, kaip ir visos moterys, mėgstame įvairius konkursus ar pasimaivyti prieš kameras, tad pagalvojau – kodėl gi ne (juokiasi)

Kuris šeimos narys jaudinosi labiausiai, o kuris mažiausiai?

– Truputėlį jaudinomės visi, tačiau labiausiai nerimavo močiutė. Iš vakaro vyresnioji anūkė netgi  turėjo skambinti ir raminti močiutę, kad tik neapsigalvotų. Bet ko tik seneliai nepadaro dėl anūkų!

Kas buvo smagiausia/sunkiausia?

– Smagiausia – pamatyti visą procesą, kartu pasijuokti iš dublių, taip pat visoms merginoms, kaip ir priklauso, patiko profesionalus grimavimas, kitos detalės. Sunkiausia buvo filmuoti nutrūkusios rankinuko rankenos sceną – juk tai pasitaiko ne kasdien, o ir nesijuokti sunku. Lengviausias, o kartu ir linksmiausias epizodas – kai senelis kasosi nugarą 🙂

Ar filmavimas vyko taip kaip įsivaizdavote, kad vyksta? Ar norėtumėte pakartoti?

– Viską įsivaizdavome gana panašiai, gal tik mažoji nesitikėjo, kad reikės taip ilgai stengtis, tad teko išgirsti ir keletą kaprizų. Vienaip ar kitaip, vyrai (senelis ir mano vyras) labiausiai džiaugėsi šia patirtimi iš stebėtojo pusės, o aš ir merginos  – iš aktorių 🙂

Ar dažnai perkate „Gulbelėje“?

– Gyvenu Kauno rajone, bet esu kilusi iš Vilkaviškio rajono, ten, lankant senelius, „Gulbelė“ visada pakeliui 🙂