Parduotuvė

Prieš du metus, 2012 metų rugsėjo 6 dieną, duris atvėrė viena iš toliausiai nuo Šakių nutolusių UAB „Gulbelė“ prekybos tinklo parduotuvių – Šilalės Aibė. Erdvi prekybos salė, didelis prekių pasirinkimas lemia, kad ši parduotuvė kiekviena mėnesį sulaukia gausaus pirkėjų būrio. Čia galima įsigyti ne tik šviežios paukštienos, sveriamos pieno produkcijos, šviežių vaisių ir daržovių, bet ir įsigyti rajoninės spaudos leidinių, išsigryninti pinigų su SEB banko kortele, pasipildyti telefono sąskaitas, priduoti užstatinę tarą.

Gimtadienio proga, visą savaitę Šilalės Aibėje pirkėjams dovanojame dvigubai daugiau lojalumo taškų, perkant su lojalumo kortele AIBĖ JUMS. Šia proga visiems Gulbelės kepyklėlės gaminiams – tiek sausainiams, bandelėms, duonos ir pyrago gaminiams – taikomos net 20% nuolaidos.

Rugsėjo 5 d. parduotuvėje vykdoma akciją “Būk matomas kelyje”, kurios metu dalinami atšvaitai. Šios akcijos tikslas informuoti pirkėjus apie atšvaitų svarbą tamsiu paros metu ir papildomai paskatinti patiems saugotis atšvaitų pagalba.

Taip pat parduotuvėje visų pirkėjų laukia gausus akcijinių pasiūlymų kiekis ir šventiška bei draugiška nuotaika. Kviečiame apsilankyti!