Įteiktos Metų žvilgsnio nominacijos Marijampolėje

Lapkričio 5 d. Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Marijampolės filialas pakvietė Marijampolės regiono verslininkus, valdžios atstovus, akademinę bendruomenę  į  projekto „Metų žvilgsnis 2013“  baigiamąją konferenciją  ir profesinės verslo dienos šventę. Kasmetinio renginio idėja – Marijampolės regiono verslo bendruomenės stiprinimas, socialinio dialogo,  verslumo bei bendradarbiavimo skatinimas.

Sveikindamas šventinio renginio dalyvius, Kauno PPA Rūmų Marijampolės filialo tarybos pirmininkas Kęstutis Svitojus pasidžiaugė šia švente, tapusia jau tradicija, nes labai svarbu stiprinti verslo bendruomenę, kalbėtis bei diskutuoti . Prie sveikinimų ir linkėjimų prisijungė Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidentas  Rimantas Stankevičius, Kauno PPA Rūmų prezidentas Benjaminas Žemaitis,  meras Vidmantas Brazys, Seimo narys Albinas Mitrulevičius.

Šventėje ne tik  dalyvavo, pasveikino,  bet ir užimtumo, darbo rinkos ir darbo santykių tendencijas Marijampolės apskrityje bei Užimtumo didinimo 2014-2020 programą aptarė LR socialinės apsaugos ir darbo  ministrė Algimanta Pabedinskienė. Apie švietimo ir mokslo strategijas kalbėjo švietimo  ir mokslo ministras prof. Dainius Pavalkis.
Šiemetinis renginys buvo gausus apdovanojimų, pranešimų ir muzikinių akimirkų. KPPA Rūmų Marijampolės filialo įsteigtomis „Metų žvilgsnis 2013“ nominacijomis už sėkmingą verslumo iniciatyvą ir socialinę atsakomybę buvo apdovanotos Marijampolės savivaldybės įmonės UAB „Mantinga“ ir UAB „Arvi Cukrus“, Kalvarijos savivaldybės – ŽŪB „ Šaltekšnis“, Vilkaviškio –  UAB „Vilkasta“, Kazlų Rūdos  – UAB „Swedwood Kazlų Rūda“, Šakių  – UAB „Gulbelė“.