UAB „Gulbelė“ prisijungė prie aplinkos tvarkymo akcijos

Prie visą Lietuvą apimančios visuotinės aplinkos tvarkymo akcijos „Darom 2013“ prisijungė ir parduotuvių skaičiumi didžiausias Lietuvoje prekybos įmonių aljansas AIBĖ. Jam priklausančios bendrovės UAB „Gulbelė“ darbuotojai iš 41-os Marijampolės, Šakių,  Jurbarko, Prienų, Vilkaviškio, Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Šilalės, Kauno regionų parduotuvių švarinimosi akciją pradėjo jau prieš savaitę. Aplink kiekvieną įmonės parduotuvę aplinka 300-500 kv. m. spinduliu sutvarkyta dar iki gegužės 11 dienos.

Parduotuvių AIBĖ darbuotojai, kviesdami gyventojus prisijungti asmeniškai, aktyviausiai gamtą švarino Šakių, Kazlų Rūdos, Kalvarijos bei Marijampolės apylinkėse.

„Džiaugiamės galėdami prisijungti prie aplinkos tvarkymo akcijos visa savaite anksčiau. Kartu su seniūnijų darbuotojais bei gyventojais tvarkėme teritorijas, esančias aplink AIBĖ parduotuves, Šakių mieste UAB „Gulbelė” administracijos darbuotojai tvarkė Girėnų ežero pakrantę ir salą, kuri yra pamėgta ir gerai žinoma šakiečiams – sako UAB „Gulbelė“ direktorius Arūnas Tarnauskas. – Tokios akcijos, siekiant bendro rezultato, suburia kolektyvą, leidžia neformalioje aplinkoje pabendrauti ne tik tarpusavyje, bet ir su apylinkių žmonėmis.

„Tai puiki galimybė ne tik atsinaujinti parduotuvių išorę, vidų – juk ir pirkėjams visuomet malonu užsukti ten, kur švaru, tvarkinga ir jauku. Nuolat atnaujinamas ir plečiamas prekių asortimentas, kasdienių paslaugų paketas, leidžia žmonėms rasti visko, ko gali prireikti – nusipirkti šviežių produktų, išsigryninti pinigus, susimokėti mokesčius ir pan.“ – teigia A.Tarnauskas

Didžiausias parduotuvių skaičiumi Lietuvoje ir Latvijoje prekybos įmonių aljansas AIBĖ įkurtas 1999 metais, vienija daugiau kaip 300 prekybos įmonių, valdančių daugiau nei 1000 parduotuvių tinklą Latvijoje ir Lietuvoje. Kartu su Latvijos prekybos įmonėmis, Prekybos įmonių aljanso  AIBĖ darbuotojai šiemet sutvarkė daugiau kaip 300 tūkst. kv. m. plotą abejose šalyse. Aljanso narys UAB „Gulbelė“ Marijampolės, Šakių,  Jurbarko, Prienų, Vilkaviškio, Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Šilalės, Kauno regionuose valdo 41 maisto prekių parduotuvę, kuriose yra galimybė įsigyti šviežių skanių „Gulbelės“ kepyklėlės konditerijos gaminių. 41-oji parduotuvė pirkėjus užsukti apsipirkti pakvietė visai neseniai, 2013 m. gegužės 9 d. Garliavoje, Vytauto g. 154. Be parduotuvių, kepyklėlės UAB „Gulbelė“ Šakių gyventojus ir svečius kviečia užsukti į kavinę-piceriją „Kiba“.