Duris atvėrė nauja parduotuvė Marijampolėje

Balandžio 10d. Marijampolės mieste, Mokolų gatvėje duris atvėrė nauja „Gulbelės” parduotuvė. Tai jau 40-oji parduotuvė, priklausanti ir Aibės aljansui ir antroji UAB „Gulbelė” parduotuvė šiame mieste (2012m. spalio mėnesį Marijampolėje atidarytas „Gulbelės” prekybos centras Jaunimo gatvėje).

Erdvi prekybos salė, atnaujintos patalpos, didelis prekių pasirinkimas pritraukė aplinkinius gyventojus. Šioje parduotuvėje, kaip ir kitose mūsų parduotuvėse, galima rasti šviežios paukštienos, sveriamos pieno produkcijos, šviežių vaisių ir daržovių ir dar daug kitų prekių. Atnaujintas ir išplėstas prekių asortimentas leis vietos žmonėms rasti visko, ko tik gali prireikti. Čia taip pat galima nusipirkti spaudos leidinių, išsigryninti pinigų su SEB banko kortele, pasipildyti telefono sąskaitas, priduoti užstatinę tarą.

Šioje parduotuvėje įsikūrė ir Marijampolės gyventojų vis labiau mėgiama bei lietuviškos mėsos gaminių tradicijas puoselėjanti „Sūduvos mėsinė”, savo pirkėjams pristatanti ne tik „Tautinio“ paveldo produktus – gardžius kumpelius bei dešras, atkeliausiančius tiesiai iš rūkyklos kaime, bet ir lietuvišką šviežią kiaulieną, įvairius virtus bei keptus vyniotinius.

Tad maloniai kviečiame apsilankyti ne tik Marijampolės gyventojus, bet ir užsukti važiuojančius pro šalį…