Įsigykite Moneta virtuvės indų kolekciją perpus pigiau

Nuo 2012 m. lapkričio 09 d. iki 2013 m. kovo 15 d. visose Prekybos įmonių aljanso „AIBĖ” parduotuvėse visoje Lietuvoje, pirkėjai įsigiję prekių už 20 Lt, gaus vieną lipduką, įsigiję prekių už 40 Lt – 2 lipdukus ir t.t.
Surinkę reikalingą lipdukų skaičių galės įsigyti pasirinktą kokybišką MONETA virtuvinį indą už specialią kainą – dvigubai pigiau nei įprasta kaina.
Gaminkite sveikiau – ruoškite maistą nesvylančiuose virtuvės induose MONETA. Tai modernių puodų ir keptuvių linija, sukurta Italijoje. Šie 100 % itališki patrauklaus dizaino indai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų ir padengti nesvylančia keramine danga. Valgykite sveikesnį maistą, taupykite energiją, tausokit.

Gautus lipdukus klijuokite į vieną iš specialių kortelių.

Surinkę reikalingą lipdukų skaičių, pateikite kortelę su suklijuotais akcijos lipdukais kasos darbuotojui ir įsigykite pasirinktą MONETA gaminį už specialią kainą.

Korteles su suklijuotais lipdukais išsikeisti į akcijos prekes galite iki 2013 m. kovo 29 d.

e gamtą naudodami jai nekenksmingus, inovatyvius, funkcionalius ir lengvai valomus MONETA indus.

Korteles su surinktais lipdukais panaudoti galima tik vieną kartą. Kortelės su lipdukais į grynuosius pinigus nekeičiamos. Ankstesnių AIBĖ akcijų lipdukai negalioja. Lipdukus kopijuoti draudžiama.

Akcijos prekių kiekis ribotas.