Vištyčio kurortiniame miestelyje atidaryta nauja parduotuvė

UAB „Gulbelė“ specialistų dėka birželio viduryje atidaryta nauja parduotuvė Vištyčio kurortiniame miestelyje. Tai jau 36-toji „Gulbelės“ parduotuvė. Tikimės, jog ši parduotuvė ne tik miestelio gyventojams taps apsipirkimo vieta, kur tiek poilsiauti prie ežero atvykę miesto svečiai, tiek aplinkinių gyvenviečių pirkėjai ras sau tinkamą prekę. Čia per abu aukštus išdėstytos prekės užtikrins kiekvienam lengvesnę prekių paiešką – pirmame aukšte prekiaujama maisto produktais bei gėrimais, antrame aukšte išdėstytos kasdieninės paklausos, buitinės bei prie ežero atvykstantiems poilsautojams reikalingos prekės.
Šioje parduotuvėje, kaip ir visose mūsų parduotuvėse, galima rasti šviežios paukštienos, šviežių vaisių ir daržovių, sveriamos pieno produkcijos skyrių, ir dar daug kitų prekių. Čia kaip ir visose UAB „Gulbelė“ parduotuvėse galima nusipirkti rajoninės spaudos leidinių, išsigryninti pinigų su SEB banko kortele, pasipildyti telefono sąskaitas, priduoti užstatinę tarą.
Ši parduotuvė tapo pirmąja parduotuve, kuri žengia su nauju  Gulbelės prekės  ženklu. Kartu su Vištyčio parduotuvės atidarymu, įmonė pristato šiuolaikišką ir atitinakantį įmonės plėtojamą strategiją –  Gulbelės prekės ženklą, kurį, tikimės, jog  pamėgs ir mūsų pirkėjai. Nuo šiol visos naujai atidaromos bei pertvarkomos parduotuvės bus pristatomos su naujuoju ženklu. Apie narystę didžiausiam prekybos  aljansui Lietuvoje – „Aibė“, pirkėjams primena  Aibės ženkliukas.