Pagautas didžiausias karpis Šakių tvenkinyje

Balandžio 21d. pavasarinės mugės metu startavo žvejų varžybos „Karpių loterija”, kurios metu į Šakių tvenkinį buvo suleisti 38 karpiai, sveriantys nuo 3 iki 8,9kg. Kiekvienas karpis buvo pažymėtas specialiu žetonu. Žaidimas tęsis iki 2012 m. rugsėjo 1 d., arba iki kol bus pagautos visos žetonais pažymėtos žuvys.

Gegužės 30 d. pavakare žvejys Vytas Jarušaitis pagavo didžiausią žuvį, žetonu Nr. 1 pažymėtą ir 8,9 kg. sveriantį karpį, kurį mugės metu įleido pats UAB „Gulbelė” direktorius Arūnas Tarnauskas. Tai pirmasis žvejo Vyto ištrauktas karpis Šakių tvenkinyje. Kaip tikrasis žvejys kalbintas Vytas savo žvejybos ypatumų ir vietos neišdavė. Jam buvo įteikta Gulbelės dovanų kortelė, su kuria bet kurioje „Gulbelės” tinklo parduotuvėje žvejys galės nusipirkti ne tik pašarų žuvims bei kukurūzų sekančioms žvejyboms, bet ir įsigyti prekių už 100Lt.

Iki šiol ištraukti šeši karpiai, tačiau ežere vis dar plaukioja 32 karpiai, iš kurių du yra kavinės-picerijos „Kiba“ bei UAB „Gulbelės prekybos“ karpiai. Ištraukus šias žuvis žvejams bus įteikta 100Lt dovanų čekis apsipirkti Senukų prekybos centre arba 50Lt vertės vakarienė kavinėje bei iškeptas karpis. Daugiau informacijos apie pagautus karpius rasite www.tic.sesupe.lt