Įmonė prisijungė prie švaros akcijos Darom 2012

Akciją „Darom“ jau galima vadinti tradicija, kuri startuoja jau penktus metus iš eilės. Šios akcijos tikslas yra ne vien tik tvarkyti ir švarinti aplinką, bet ir skatinti žmonių savimonę bei pilietiškumo jausmą, o taip pat ugdyti meilę gamtai, kurioje gyvename. Tad prie visoje Lietuvoje vyksiančios aplinkos tvarkymo akcijos „Darom 2012“ aktyviu dalyvavimu prisijungė ir UAB „Gulbelė“.

Ankstesniųjų metų patirtis ir susidomėjimas šia iniciatyvą lėmė, jog šiais metais „Aibės“ aljansas tarp narių paskelbė konkursą, kurio dalyviai buvo skatinami siųsti nuotraukas, kuriose matytųsi kaip parduotuvių darbuotojai tvarko parduotuvių aplinką, švarinasi parduotuvių prieigas ir prekybos vietų vidų. UAB „Gulbelė“ į akciją jungėsi su visu 35 parduotuvių tinklu. Įmonės darbuotojai aplinką tvarkė su dideliu užsidegimu ir pasitiko balandžio 21-ąją dieną jau susitvarkę.

„Prieš savaitę pradėjome darbą ir visiškai sutvarkėme visų savo parduotuvių vidų ir išorę. Ši akcija – tai puiki galimybė visoms parduotuvėms atsinaujinti, pasikeisti ir pasitikti pirkėjus su naujomis emocijomis ir švaria aplinka.“, – teigė UAB „Gulbelė“  direktorius Arūnas Tarnauskas. Šiais metais „Darom 2012“  akcijoje dalyvavo ne tik įmonės padaliniai, bet ir balandžio 20 dienos popietę UAB „Gulbelė“ administracijos darbuotojai rinkosi prie Šakių miesto kapinių: rinko šiukšles bei tvarkė kapinių pakraščius.

Direktoriaus teigimu, įmonė ir anksčiau organizuodavo pavasarinę tvarkymosi savaitę, tačiau šiais metais nusprendė prisijungti prie „Darom 2012“ akcijos ir ateityje kasmet puoselėti šią gražią ir visuomeninį bendradarbiavimą palaikančią akciją.