Darbo pobūdis
– Svečių aptarnavimas pagal restorane patvirtintą standartą;
– Banketų ir užsakomųjų švenčių aptarnavimas;
– Orientacija į svečio interesus ir jo poreikių supratimas/išsiaiškinimas;
– Mandagumas, paslaugumas, taktiškumas, komunikabilumas;
– Išmanyti turimo asortimento subtilybes (kokios sudedamosios dalys, kaip pagaminta, kokios skoninės savybės, kur auginta ir kt.);
– Užtikrinti, kad tik kokybiškai pagaminti patiekalai ir gėrimai pasiektų užsakovo stalą;
– Salės tvarkos priežiūra ir sklandaus darbo su kolegomis užtikrinimas;
– Bendros restorano koncepcijos įgyvendinimas ir perdavimas restorano svečiams.
Reikalavimai
– Noras dirbti ir tobulėti;
– Aptarnavimo patirtis – bent 1 metai;
– Anglų kalbos mokėjimas (rusų kalba – privalumas);
– Gebėjimas aiškiai reikšti ir perteikti savo mintis;
– Stalo serviravimo išmanymas;
– Vynų ir stipriųjų alkoholinių gėrimų bent minimalusišmanymas (pateikimas, vartojimo kultūros išmanymas, derinimas su maistu – bent minimalios žinios)
Mes jums siūlome
– Pamaininį darbo grafiką;
– Laiku mokamą atlyginimą;
– Socialines garantijas.
Darbo užmokestis
– 3,39-3,42 EUR (valandinio įkainio ribos, neatskaičius mokesčių);
– galimi priedai už rezultatus.
Kita informacija
Dėkojame visiems susidomėjusiems. Informuosime tik atrinktus kandidatus.