Rauginti kopūstai su spanguolėmis
Rauginti kopūstai su spanguolėmis – tradicinis lietuvių patiekalas, tinkantis ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Unikali senolių receptūra leidžia raugintus kopūstus patiekti skirtingai pagal kiekvieno skonį. Šiuo išraiškingo skonio patiekalu siūloma gardinti sriubas bei troškinius, taip pat atrasti šiuolaikišką kepintų traškių kopūstų ir spanguolių derinį. Išskirtinio populiarumo sulaukęs patiekalas yra gaminamas iš naminių kopūstų. Jie perkami tiesiai iš regiono ūkininkų. Tradicinė receptūra praturtinta spanguolėmis.
„Ragaučiaus“ rauginti agurkai
Iš kartos į kartą perduodamas receptas sukuria sodrų raugintų agurkų skonį. Naudojami tik lietuviški agurkai, užauginti regione dirbančio ūkininko. Švieži naminiai agurkai išsiskiria ypatingu traškumu, subtilia rūgštele, o jų aromatą praturtina malonus ąžuolo lapų prieskonis.
„Ragaučiaus“ batonas
Remiantis giliomis kepimo tradicijomis, sukurta šiandienos vartotojų mėgiama kepinių receptūra. Kepėjo paslaptis – ypatingas kvietinis raugas, kuris batonui suteikia purumo, minkštumo ir subtiliai saldaus skonio.
„Ragaučiaus“ tradicinė duona
Tradiciniai duonos recepto ingredientai – ruginis salyklas ir kmynai. Šie sodraus skonio elementai nuo neatmenamų laikų duonai suteikia išskirtinio kvapo.
„Ragaučiaus“ ajerų duona
Ajerų duonos receptas itin pamėgtas ir šiuolaikiškų patiekalų mėgėjų. Ajerų prieskonis duonai suteikia aromato ir išraiškingo skonio. Išskirtinėje receptūroje naudojamas rugių ir miežių salyklas bei obuolių tyrė duoną paverčia puikiu šventinio stalo atributu.
„Ragaučiaus“ plikyta duona
Plikyta duona – tikro tradicinio skonio kepinys. Laiko patikrintame recepte yra tik svarbiausios, aukštos kokybės sudedamosios dalys, pabrėžiančios pagarbą kulinariniams papročiams.
Nemokama kokybės linija
8 800 00 114
Vertiname jūsų nuomonę!
Išsakykite savo pastebėjimus apie prekių bei paslaugų kokybę.